Demonstratie Kaha di Òrgel

Afgelopen vrijdag 3 februari organiseerde SPLIKA een lezing over Kaha di Orgel in het Curaçaohuis. Het eerste culturele evenement in het Curaçaohuis aan de Prinsegracht te Den Haag.
Het was een overweldigend succes en de zaal zat tot de nok toe vol. Het aanwezige publiek heeft enorm genoten en met veel interesse de lezing van Frensel Osepa en Arthur Kelly over de historie, de techniek en de verschillende manieren van het bespelen van het orgel en hoe op deze muziek gedanst kan worden.


Aanwezig waren eveneens de Gevolmachtigde Ministers van Curaçao, mevrouw E.M.D Eisden en van Aruba, de heer J.D. Yrausquin.
Mevrouw Eisden bedankte SPLIKA voor haar werk en feliciteerde de stichting met het enorm succes van de avond. Ook maakte mevrouw Eisden bekend dat de deuren van het Curaçaohuis altijd open staan voor culturele evenementen.
SPLIKA bedankt iedereen die meegewerkt heeft aan deze avond en het Curaçaohuis voor de gastvrijheid.

te gast in het Curaçao huis

Deel dit bericht:

Deel dit bericht: