De wedstrijd van Koning Shon Arei

Genieten van een muziektheaterstuk met Caribische muziek, vertelkunst en dans en tijdens de afterparty nakletsen & zelf met de voetjes van de vloer? Dat kan op 1 november met het nieuwe theaterstuk van Tipiko Den Haag. Ga mee op reis naar de tijd van Kompa Nanzi en Shon Arei!

Bekijk hier alvast de teaser!

Koning Shon Arei heeft een probleem: zijn dochter lijkt wel behekst… Shon Arei kondigt een wedstrijd aan: de muzikanten die de betovering van de prinses kunnen doorbreken gaan veel geld verdienen. Kompa Nanzi (de slimme spin, die in West-Afrika en het Caribisch gebied steeds in verhalen opduikt) ziet dit ook wel zitten!

De hoofdrol is voor dans- en theatertalent Ritzah Statia en de bekende Curaçaose dichter Walter Palm kruipt in de huid van Shon Arei. Julian Starink van Tipiko Den Haag bedacht De wedstrijd van Koning Shon Arei vanuit zijn liefde voor de klank van de ka’i òrgel. Volgens Julian neemt het instrument je zonder moeite mee op een reis naar honderd jaar geleden, toen het de nieuwste rage was op Curaçao.

Kom genieten van een avond vol vertelkunst, muziek en dans. Na afloop zijn er diverse Curaçaose hapjes te koop en kun je gezellig doorfeesten op de klanken van de ka’i òrgel en Tipiko Den Haag.

Wanneer: 1 november 2019, aanvang 19.30u

Waar: Theater Zuidplein, Rotterdam

Verzeker jezelf van een plek en koop je kaartje vóór 1 november met korting: https://www.theaterzuidplein.nl/productie/de-wedstrijd-van-shon-arei/

Deel dit bericht:

Deel dit bericht: