Doe jij ook mee?

Hey you!
Al heel lang zin in een lekker Antilliaans gerecht ?? Well this is your chance! Op 18 mei 2018 organiseert Fundashon SPLIKA een Antilliaanse gerechten kookwedstrijd speciaal voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar genaamd “SPLIKA Krioyo”. Doe jij ook mee ?
Het maakt niet uit of je nou wel of geen Antilliaanse achtergrond hebt, het gaat erom dat wij er samen een gezellige en leerzame avond van maken. DEELNAME IS GRATIS !!
Kunnen wij op jouw aanwezigheid rekenen?

Wij van SPLIKA begrijpen dat Binnenbos wat verder weg ligt. Hierom bieden wij de mogelijkheid om gratis te reizen tussen Utrecht Centraal en Binnenbos en bij afloop van de avond terug naar Utrecht Centraal. De bus vertrekt om 18.00 vanuit Utrecht Centraal naar de kookwedstrijdlocatie Binnenbos in Zeist en om 21.45 vanuit Binnenbos terug naar Utrecht Centraal.

Aanmelden voor dit evenement is noodzakelijk door de beperkte ruimte. Gelieve ook in uw aanmelding aan te geven of u wel of geen gebruik wilt maken van deze gratis vervoer service.

Aanmelden kan via: https://goo.gl/forms/Pa9NdtFZPtbNG4tk2

See you there!

Deel dit bericht:

Deel dit bericht: