Lancering nieuwe website SPLIKA

Donderdag 8 juni 2017 heeft Stichting SPLIKA op feestelijke wijze haar nieuwe website gelanceerd door middel van een muzikaal samenzijn en doopceremonie van de nieuwe website. Onder de vele genodigden waren ook aanwezig de Gevolmachtigde Minister van Aruba, de heer J.D.E. Yrausquin en namens het Curaçaohuis mevrouw Monica Hazel, die allebei ook graag SPLIKA feliciteerden met de nieuwe website. De avond werd afgesloten met dans op de vrolijke muziek van Tipiko Den Haag van Julian Starink.

 

Djáweps 8 di yüni 2017 Fundashon SPLIKA a lansa i batisá su wèpsait nobo durante un anochi festivo. Entre e hopi invitadonan tabatin Minister Plenipotensiario di Aruba, señor J.D.E. Yrausquin, i pa representá Kas di Kòrsou, señora Monica Hazel. A sera e anochi festivo ku baile riba e gran musika krioyo di Típiko Den Haag di Julian Starink.

 

Deel dit bericht:

Deel dit bericht: